Training Change Management

In het voorjaar ga ik de training Change Management weer geven bij Syntra Opleidingen in Hasselt. De training is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij veranderingen in zijn of haar bedrijf. Maar ook prima geschikt om wat meer te willen weten van verandermanagement. De training start op dinsdag 22 mei en vindt plaats op 4 achtereenvolgende dinsdagen, van 19 tot 22 uur. De kosten houden we weer laag: € 330 per deelnemer.

Meer informatie
De wereld is aan het veranderen en organisaties moeten zich steeds sneller aanpassen aan de veranderende omstandigheden.

Wilt u graag meer weten van de veranderingen in uw bedrijf? Wilt u meer inzicht welke veranderstrategieën het meest effectief zijn? Wilt u graag iedereen op de juiste wijze meenemen in de verandering die speelt en hoe gaat u om met weerstand?
Dan is deze training uitermate geschikt voor u. U maakt kennis met de belangrijkste principes van effectief change management.
Na afloop kunt u verandertrajecten beter herkennen, beheerst u basisvaardigheden om een verandering in goede banen te leiden en om zelf een actieplan te maken voor uw verandertraject.

Doelgroep:
Iedereen die verantwoordelijk is voor of betrokken is bij een verandertraject of een reorganisatie en die zijn of haar kennis en inzicht over Change Management wil vergroten.

Inhoud programma:
Les 1: De essentie van change management: Waarom en Wat
Les 2: Wie zijn bij de verandering betrokken en draagvlak voor verandering creëren
Les 3: Uw persoonlijke stijl van veranderen en omgaan met weerstand
Les 4: Hoe: de veranderstrategieën

Opzet:
De opzet van de opleiding is afwisselend theorie, toepassen van praktische vaardigheden en Interactie met de deelnemers vanuit hun eigen praktijk.
De deelnemers brengen een eigen real-life casus in en dat is de rode draad in de opleiding

Duur:
4 lessen van elk 3 uur, in de avonduren.

Aanmelden:
Via de site van Syntra: http://www.syntra-limburg.be/opleidingen/basisvaardigheden-change-management