Mijn diensten

TOM|Transformatie Op Maat biedt de meest waardevolle HR en Change programma’s aan die bedrijven en hun medewerkers helpen om op eigen kracht veranderingen door te voeren.

Ik zet samen met u de stip op de horizon en bepaal met u wat op HR gebied nodig is om (weer) perspectief te hebben als antwoord op vragen als:
Wat moet er veranderen bij u, uw teams en uw medewerkers? Hoe neem ik de medewerkers mee in die verandering en hoe krijg ik hun commitment? Hoe kunnen hun talenten, ondernemerschap en veranderkracht optimaal worden benut? Hoe kunnen hun competenties als probleemoplossend vermogen, creativiteit en digitale vaardigheden worden versterkt? Wat hebben ze daarvoor nodig en wat moet daarvoor gebeuren? Hoe kom ik aan de goede mensen en behoud ik ze, zodat ik een aantrekkelijke werkgever blijf?
Afhankelijk van uw behoefte en nood help ik u met het hele HR beleid op te zetten en uit te voeren of op onderdelen. Vaak moeten eerst de huidige problemen en knelpunten worden opgelost om de juiste personeelsstrategie op langere termijn te kunnen doorvoeren.