TOM HR Trainingen en Coaching

Om als bedrijf succesvol te zijn en te blijven vraagt vaak ander gedrag van medewerkers. Hoe kunnen ze hun talenten optimaal benutten en in de praktijk laten zien? Hebben je medewerkers een ‘9 tot 5-mentaliteit’ hebben of zijn ze juist bereid een stap extra te zetten? Doen ze het werk alleen maar wat hun opgedragen wordt of denken ze juist mee over het oplossen van problemen, zijn ze proactief en voelen ze zich verantwoordelijk? Dat gaat allemaal om gedrag.

TOM helpt jou om met het gewenste gedrag binnen je bedrijf en doet dat door middel van training en coaching.

Door TOM HR Trainingen wordt het gedrag van je medewerkers en je team op 3 niveaus (persoonlijk, interpersoonlijk en team) succesvol beïnvloed met als doel de resultaten te verbeteren. TOM biedt trainingen op maat aan, zowel in reallife- en online-varianten en onder licentie van Vital Smarts. Trainingen hebben pas echt effect als je de vaardigheden echt gaat toepassen in de praktijk. In de praktijk zie je dat we makkelijk kunnen terugvallen in onze oude, vertrouwde patronen. Dat is jammer van de tijd en investering in de trainingen.

Door TOM HR Coaching worden de nieuwe vaardigheden in de praktijk opgevolgd en toegepast, zodat het gedrag echt gaat veranderen.

Voorbeeld 1:
Hoe de medewerkers onderling met elkaar samenwerken en communiceren, is een succesfactor. TOM leert medewerkers om de goede gesprekken in uw bedrijf te voeren en de moeilijke gesprekken niet uit de weg gaan. Dat draagt bij aan een open bedrijfscultuur en de resultaten van je bedrijf.

Voorbeeld 2:
TOM helpt teams om meetbare resultaten met elkaar te bepalen en welk effectief gedrag je als team(leden) moet laten zien om de resultaten daadwerkelijk te halen. Kernwaarden zijn vaak de kapstok voor het gewenste gedrag.

Bekijk ook de andere diensten: