Mijn aanpak is jouw succes

Met “TOM | Transformatie Op Maat” wil ik andere bedrijven van mijn inzichten en vaardigheden laten profiteren. Door goed naar je te luisteren en me te verplaatsen in jouw situatie reik de oplossingen aan die voor jou werken: concreet, praktisch en toepasbaar.

Zo maak ik het verschil voor jou en jij gaat het verschil maken met je team en medewerkers. Alle stappen doen we in samenspraak, waarbij het motto is: afspraak is afspraak. En kun je rekenen op volledige discretie van bedrijfsgevoelige informatie.

Vital Smarts Benelux

Vital Smarts Benelux is er om mensen, teams en organisaties te helpen om meetbaar vitaler te worden door significante, snelle en blijvende gedragsverandering.

Samen helpen wij u om uw organisatiecultuur structureel te veranderen.

I Wie is TOM?

Mijn naam is Tom Lange. Als HR-professional heb ik meer dan 30 jaar werkervaring bij grote bedrijven zoals NedTrain, Media Groep Limburg en ENCI. Ervaringen die ik nu, samen met mijn uitgebreide opleidings- en trainingskwalificaties als personeelsmanager, beschikbaar stel aan MKB-ondernemers.

Na de HBO Personeelsmanagement heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd om verder te professionaliseren. Om je daarna te blijven ontwikkelen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Dat vind ik belangrijk en dat draag ik ook uit naar mijn omgeving.

Bij bedrijven heb ik met succes een goed personeelsbeleid ingevoerd en trainingen op het gebied van gedrag en leiderschap gegeven. Deze hebben een immense invloed op de bedrijfsresultaten. Aandacht voor medewerkers is het sleutelwoord: Waardeer je mensen als het goed gaat, maar spreek ze ook aan als het niet goed gaat. Door aan de juiste knoppen te draaien heb je goud in handen.

In de trainersopleidingen van Vital Smarts Benelux heb ik geleerd deze succesvol toe te passen.

In 2016 heb ik de opleiding Professional Trainer afgerond en ben ik gecertificeerd als TMA professional. De TMA methode is een laagdrempelige tool waarmee je drijfveren, talenten en competenties van (toekomstige) medewerkers en teams in kaart kunt brengt en met elkaar kunt matchen. Een mooie tool, voor meerdere HR vraagstukken in te zetten, zoals bij werving en selectie, loopbaanontwikkeling, mobiliteit en teamontwikkeling.

042_2633

Wat klanten zeggen over TOM

” De trainingen van TOM waren heel praktisch en herkenbaar. De vaardigheden die ik heb geleerd pas ik nog elke dag toe, ook in mijn privésituatie. “
” Ik durf nu veel makkelijker mijn leidinggevende of collega’s aan te spreken als iets gebeurt waar ik het niet mee eens ben. Zolang je dat op een respectvolle manier doet, kun je eigenlijk alles zeggen. “
” Ik heb nu veel beter zicht op mijn eigen gedrag en wat ik kan doen om mijn medewerkers mee te krijgen. “
” Wat mij in de trainingen aansprak was dat TOM het resultaat voorop stelt. Dus niet alleen goede afspraken met elkaar maken, maar die ook nakomen. “
” TOM heeft ons in zijn trainingen laten inzien hoe je een goede dialoog voert en wat je kunt doen om een gezamenlijk doel te halen, met behoud van de relatie. “