Mijn aanpak is jouw succes

Met TOM/Transformatie op Maat help ik organisaties met de optimale inzet en de transformatie van hun human capital. Dat doe ik voor bedrijven waar geen HR capaciteit aanwezig is, maar ook voor grotere organisaties om de HR afdeling tijdelijk te ondersteunen en/of verder te ontwikkelen.

Mijn opdrachtgevers zitten in verschillende branches, dat de nodige flexibiliteit en creativiteit vraagt om in te spelen op de specifieke behoeftes. Zo maak ik het verschil voor u, uw team en medewerkers.
Alle stappen doen we in samenspraak, waarbij mijn motto is: afspraak is afspraak, en kunt u rekenen op volledige discretie van bedrijfsgevoelige informatie.

Syntra Limburg België

Syntra Limburg is het grootste opleidingsinstituut in België.
Via de link vindt u meer informatie over de training Change Management.

I Wie is TOM?

Mijn naam is Tom Lange, een betrokken HR en Change Professional.
Als HR-professional heb ik meer dan 30 jaar werkervaring bij grote bedrijven zoals NedTrain, Media Groep Limburg en ENCI. Ervaringen die ik, samen met mijn uitgebreide opleidings- en trainingskwalificaties als HR manager beschikbaar stel aan ondernemers en hun medewerkers. Mijn kracht is het ontwikkelen van HR beleid, het vertalen naar HR concepten, methodes en instrumenten en deze effectief toepassen in de praktijk. Bij bedrijven heb ik met succes een goed personeelsbeleid ingevoerd.

Na de HBO Personeelsmanagement heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd om verder te professionaliseren. Om me daarna te blijven ontwikkelen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Dat vind ik belangrijk en dat draag ik ook uit naar mijn omgeving.

Na het volgen van de trainersopleidingen van Vital Smarts Benelux en de opleiding Professional Trainer geef ik ook zelf trainingen op het gebied van Change Management en leiderschap. Deze geef ik voor bedrijven en ook ben ik als trainer verbonden aan Syntra Limburg.
Gedrag en leiderschap hebben een immense invloed op de bedrijfsresultaten. Aandacht voor medewerkers is het sleutelwoord: Waardeer je mensen als het goed gaat, maar spreek ze ook aan als het niet goed gaat. Door aan de juiste knoppen te draaien heb je goud in handen.

In 2016 ben ik gecertificeerd als TMA professional. De TMA methode is een laagdrempelige assessment waarmee je drijfveren, talenten en competenties van (toekomstige) medewerkers en teams in kaart kunt brengt en met elkaar kunt matchen. Een mooie tool, voor meerdere HR vraagstukken in te zetten, zoals bij werving en selectie, loopbaanontwikkeling, mobiliteit en teamontwikkeling.

Wat klanten zeggen over TOM

” De trainingen van TOM waren heel praktisch en herkenbaar. De vaardigheden die ik heb geleerd pas ik nog elke dag toe, ook in mijn privésituatie. “
” Ik durf nu veel makkelijker mijn leidinggevende of collega’s aan te spreken als iets gebeurt waar ik het niet mee eens ben. Zolang je dat op een respectvolle manier doet, kun je eigenlijk alles zeggen. “
” Ik heb nu veel beter zicht op mijn eigen gedrag en wat ik kan doen om mijn medewerkers mee te krijgen. “
” Wat mij in de trainingen aansprak was dat TOM het resultaat voorop stelt. Dus niet alleen goede afspraken met elkaar maken, maar die ook nakomen. “
” TOM heeft ons in zijn trainingen laten inzien hoe je een goede dialoog voert en wat je kunt doen om een gezamenlijk doel te halen, met behoud van de relatie. “